מלוש תעשייתי
צוות מקצועי | 23 בדצמבר 2022מלוש תעשייתי הוא מכשיר המשמש לערבוב, לישה ויצירת בצק. המיקסרים התעשייתיים הם מכונות גדולות עם תוף מסתובב גדול וסדרה של משוטים או להבים המסתובבים סביב התוף. מלוש תעשייתי משמש בייצור בצק להכנת לחם וייצור בלילות לאפיית עוגות. המלושים עשויים בדרך כלל ממתכת עם מערכת הנעה ממונעת. למכונה שלושה חלקים עיקריים: קטע הערבוב, קטע יצירת הבצק וקטע העברת הבצק. לחלק הערבוב יש משוטים או להבים המסתובבים סביב ציר כדי לערבב את מרכיבי הבצק יחד. לחלק להכנת הבצק יש משוטים או להבים שיכולים ליצור צורות שונות של לחמים על ידי לחיצה שלהם לתוך תערובת הבצק. החלק האחרון של מכונה זו הוא המקום בו ניתן להעביר את כל הלחמים המעוצבים לתנורים לאפייה.
5 גורמים שיש לקחת בחשבון בעת רכישת מלוש תעשייתי
ישנם 5 גורמים שיש לקחת בחשבון בעת רכישת מיקסר אפייה תעשייתי.
קיבולת המיקסר, הנמדדת בקילוגרמים.
מהירות הערבוב, הנמדדת בסיבובים לדקה.
הספק המנוע, אותו ניתן למדוד בוואטים או בכוח סוס.
רמת הרעש, שניתן למדוד בדציבלים
מאפייני בטיחות ואחריות
מאמר זה מספק מידע שימושי כיצד לבחור מיקסר אפייה תעשייתי על סמך גורמים אלו.
העידן החדש של המלוש התעשייתי באפייה – איך זה משפיע על עסקי מזון
אפייה היא אחת התעשיות הפופולריות ביותר בעולם. זה היה מרכיב עיקרי בחיינו במשך מאות שנים וממשיך להיות כך גם היום. עם זאת, עם התקדמות הטכנולוגיה, ניתן כיום להכין לחם ומוצרי מאפה אחרים בבית ובצורה מקצועית.
מלוש תעשייתי קיים כבר זמן רב, אך רק לאחרונה נראה כי יש עלייה משמעותית בשימוש בו. הסיבה מאחורי שינוי זה היא הקורונה שגרמה לאנשים רבים להשאר בבית ולהתחיל ללמוד את המטבח ולהתחיל למכור מאפים ועוגות מהבית במסות גדולות.