כריכים
צוות מקצועי | 16 בפברואר 2013השילוב הנהדר של כריכים ודגים
לקראת האירוע המתקרב, יהא אשר יהא, אתם מתלבטים איזה מגשי כריכים כדאי לכם להזמין עבור הפן הקולינארי של האירוע. האם עליכם להתמקד בסוג מסוים או ליצור מגוון רחב של כריכים? ככלל, צריך לזכור תמיד כדאי לגוון כמה שאפשר, על מנת שהטעמים יהיו לשביעות הרצון של כולם, מה גם שהדבר יוצר אווירה יותר נעימה באירוע. הפעם, אנחנו נתמקד בכריכי הדגים, אשר כוללים בעיקר חתיכות של סלמון, עם קומבינציות שונות וטעימות מאד ללא כל ספק.
בייגל הסלמון הקלאסי
כמובן שכאשר מדובר על כריכים עם סלמון, עולה ישר בראש התמונה של הבייגל הניו יורקי המושלם, של חתיכת סלמון מעושן, ביחד עם גבינת שמנת טרייה וחתיכות של בצלים, ואולי גם תוספת של חסה – תאווה לחיך! כמובן שהכריך הפך להיות פופולארי גם בישראל, ועל כן אין זה מן הנמנע שכאשר אתם מסתמכים על קייטרינג חלבי, לכריך הסלמון הקלאסי יהיה מקום מרכזי באירוע שלכם להנאת כל המוזמנים שלכם.
מילויים מיוחדים בתוך פרצל
האמת היא שמעבר לכך את הכריכים הרגילים אתם יכולים לשדרג בצורה מדהימה במיוחד. היום מקובל גם להגיש כריכים בתוך פרצלים ולא רק בתוך בייגלים או לחמים כאלה ואחרים. מדובר על פרצלים חמים וטריים ביותר, אשר חותכים אותם באמצע (בוחרים פרצלים עבים למדי) וכך יוצרים באופן מושלם כריכים טעימים במיוחד. לצורך העניין גם את הפרצל אפשר למלא בחתיכות של סלמון עם גבינת שמנת, ובכך ליצור שדרוג משמעותי לכריך הקלאסי והכל כך טעים. הכריכים יסודרו על גבי מגשי אירוח מעוצבים אשר יקשטו את החדר.
שילובים חדשים עם גבינות
עם זאת, כריכים עם סלמון לא צריכים להיוותר אך ורק ביחד עם גבינת השמנת. היום, אתם יכולים לשדרג באופן משמעותי את הכריכים אם תשתמשו בגבינת השמנת. אפשר להזמין היום כריכים ביחד עם גבינות איכותיות מאד – שילובים עם גבינת גאודה, רוקפור, ברי ועוד גבינות רבות כאלה ואחרות, יוצרים כריכים עם טעמים חזקים ומדהימים ללא כל ספק. מומלץ לבחון את כל האפשרויות לכריכי דגים, על מנת שתוכלו ליצור את התפריט המושלם לאירוע הקרוב שלכם.